Sátor a sikerhez

This is an example of a HTML caption with a link.

Sátraink

Partisátrak Óriás sátrak Pavilonok Raktársátrak

Sátor gyártás

Sátor gyártás csúcsminőségben

A Röder a sátrak tervezésében, fejlesztésében a CAD technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a vevői igények teljesítésére kidolgozott tervek gyors és pontos elkészítését, módosíthatóságát és a tényleges sátor gyártás folyamatának meggyorsítását.

A cég a sátor gyártás során a legmodernebb CNC gépeket alkalmazza, amik révén rövid időtartammal kiváló minőségben tudja szállítani gyártmányait.

Sátor gyártás - vázszerkezet:

A sátor "lelke" a megfelelő és stabil vázszerkezet, e nélkül nincsen sátor. A sátor gyártás épp ezért nagy hangsúlyt fektet a sátor vázak tervezésére, gyártására, és folyamatos fejlesztésére, tesztelésére.

Sátor gyártás - sátorponyva

Természetesen a csupasz vázalap önmagában nem érne semmit, ezért a sátor gyártás másik fő területe a megfelelő sátorponyva, illetve a nagyméretű mobil ingatlanok esetén a műanyag vagy üveg oldalfalak, panelek előállítása.

A szabvány sátorponyvák magas fényezésű fehér Ferrari PVC-ből készülnek, de igény szerint színesben is megrendelhetők.

Sátor gyártás - tanúsítványok

A Röder a sátor gyártás és a sátor gyártáshoz használt anyagok terén a legszigorúbb német biztonsági előírásoknak kell megfeleljen, a sátrak statikai és minőségi osztályozása szerint.

TÜV Certifikáció

A TÜV a gyártók termékeinek követelmény- és minősítő rendszerhez igazodó vizsgálatát végzi nemzetközileg. A Röder vállalat a sátor gyártás során valamennyi szerkezetével a 4112 és 1055 DIN kódok szerinti statikai értékekre van átszámítva és a TÜV által jóváhagyott tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tanúsítványok

QMS Röder tanúsítvány

Röder tanúsítvány

Újdonság!

EQUITENT lovagló sátrak

Equitent lovagló sátrak

Copyright © 2011 Röder Magyarország

Jogi nyilatkozat | Impresszum | Kapcsolat | Hasznos oldalak | Sátor - Sátrak - Sátor gyártás