Röder sátor

Sátor gyártás

Sátor gyártás csúcsminőségben

A Röder a sátrak tervezésében, fejlesztésében a CAD technológiát alkalmazza, amely lehetõvé teszi a vevõi igények teljesítésére kidolgozott tervek gyors és pontos elkészítését, módosíthatóságát és a tényleges sátor gyártás folyamatának meggyorsítását.

A cég a sátor gyártás során a legmodernebb CNC gépeket alkalmazza, amik révén rövid idõtartammal kiváló minőségben tudja szállítani gyártmányait.

Sátor gyártás - vázszerkezet:

A sátor "lelke" a megfelelõ és stabil vázszerkezet, e nélkül nincsen sátor. A sátor gyártás épp ezért nagy hangsúlyt fektet a sátor vázak tervezésére, gyártására, és folyamatos fejlesztésére, tesztelésére.

  • Precizitás és gyorsaság: az egyes részek gyártása a CNC gépeken előre beprogramozott módon zajlik
  • Terhelhetőség és stabilitás: a keret komponensei eloxált alumíniumból és rozsdamentes acélból készülnek

Sátor gyártás világszerte

Sátor gyártás - sátorponyva

Természetesen a csupasz vázalap önmagában nem érne semmit, ezért a sátor gyártás másik fő területe a megfelelő sátorponyva, illetve a nagyméretű mobil ingatlanok esetén a műanyag vagy üveg oldalfalak, panelek előállítása.

  • Tökéletes illesztés: a sátorponyva gyártása modern vágógépek és nagyfrekvenciás hegesztőgépek segítségével zajlik
  • Hosszú élettartam: a sátorponyva a legjobb minőségű PVC-ből és a hozzá tartozó szerelvényekből készül, ezek és a szakmai tudás együttesen garantálják a tökéletes eredményt

A szabvány sátorponyvák magas fényezésű fehér Ferrari PVC-ből készülnek, de igény szerint színesben is megrendelhetők.

Sátor gyártás - tanúsítványok

A Röder a sátor gyártás és a sátor gyártáshoz használt anyagok terén a legszigorúbb német biztonsági előírásoknak kell megfeleljen, a sátrak statikai és minőségi osztályozása szerint.

TÜV Certifikáció

A TÜV a gyártók termékeinek követelmény- és minősítő rendszerhez igazodó vizsgálatát végzi nemzetközileg. A Röder vállalat a sátor gyártás során valamennyi szerkezetével a 4112 és 1055 DIN kódok szerinti statikai értékekre van átszámítva és a TÜV által jóváhagyott tanúsítvánnyal rendelkezik.

Sátor típusaink