Röder sátor

Jogi nyilatkozat

A látogatás feltételei

A RÖDER GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete (továbbiakban: Röder Magyarország) honlapjának látogatói elismerik a nyilatkozatban foglalt feltételeket, azokat magukra érvényesnek tekintik. A honlapon közölt adatok megtekintéséhez regisztrációra, belépési névre, jelszóra vagy egyéb engedélyre nincs szükség.

Szerzői jogok, hivatkozás a honlapra

A Röder Magyarország honlapján található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép a RÖDER Zelt- und Veranstaltungsservice GmbH kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek egészben vagy részben történő felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

A honlap főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezése nem megengedett. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy a Röder Magyarország weboldala valamely más weboldal részeként jelenjen meg.

A felelősség korlátozása

A honlapon közölt adatokért, azok pontosságáért a Röder Magyarország felelősséget nem vállal. A honlap látogatása feltételezi a látogató részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A Röder Magyarország nem felelős semmilyen kárért, amely a honlaphoz való csatlakozás miatt következett be, továbbá az alábbiakban felsorolt pontokba foglaltak szintén a Röder Magyarország felelősségi körén kívül esnek:

  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap akadálytalan működését.
  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
  • Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - elvesztése.
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. A Röder Magyarország nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A műszaki változtatás jogát fenntartjuk.

Sátor típusaink