Röder sátor

Raktársátrak

S-LINE raktársátrak 5m, 7,50m, 10m, 12,5m, 15m, 20m szélességben

Raktársátor gyártás, bérlés

Legyen szó különböző áruk átmeneti vagy hosszú idejű tárolásról, egy raktársátor minden körülmény között professzionális megoldást jelent. Erős PVC-ponyvafüggönnyel, valamint stabil vázszerkezettel felszerelt raktársátraink tökéletes védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival és a legkülönbözőbb külső behatásokkal szemben, megvédve áruit a raktározás ideje alatt.

Raktársátrainkat kérheti az alábbi oldalborításokkal :

  • PVC-ponyva
  • trapézelemez
  • szendvicspanel

A raktársátor előnyei

Raktársátraink könnyen szállíthatók, illetve áthelyezhetők, gyorsan és egyszerűen beépíthetők, kevés karbantartást igényelnek és igény szerint könnyen bővíthetők, ezért gazdaságos megoldást jelentenek olyan esetekben, amikor nincs lehetőség raktár építésére. Legyen szó aszfaltról, földes, kavicsos vagy éppen füves talajról, sátraink stabilan rögzíthetők, és hatékony védelmet nyújtanak a hó, az eső, illetve az erős napsugárzás ellen is.

Cégünk raktársátrak gyártása és forgalmazása mellett a raktársátrak hosszú távú bérbeadását is vállalja. Raktársátor bérlése esetén Önnek nem kell aggódnia a szállítással, az összeszereléssel, illetve a bontással kapcsolatban – bízza ránk a munka nehezét! Tekintse meg termékeinket, és érdeklődjön kollégáinknál!

Sátor típusaink